Gedved
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 6. oktober 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: fredag d. 6. oktober 2023

DR1

06:25  

Drømmehaver (3:4)
Drømmehaver (3:4) I dag møder vi et sandt rosenorgie hos Claus Dalby. Der er skønne roser overalt i haven. Barokhaven ved Frederiksborg Slot er storslået med de stramt klippede buske og imponerende vandarrangement. Se hvordan et spejlbassin gør en have interessant sammen med kun grønne vækster. I Aalborg ligger en have, hvor ægteparret har tænkt på at inspirere alle sanser, da de anlagde deres have. Fra Holland præsenterer vi det nyeste indenfor havedesign. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 17.02.11

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:20  

Kriminelt: Lokket i døden på Djursland (1:2)
Kriminelt: Lokket i døden på Djursland (1:2) 40-årige Frank blev slået ihjel på et ellers idyllisk sted på Djursland. Hvad skete der egentlig i Franks liv op til, han forsvandt? Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums!
Curlingklubben på Færøerne 3:4 - Åh bad med kollegaer, mums! Curlingklubben skal surfe for første gang, men udfordringerne starter allerede på land, fordi... våddragter. Dagen slutter med en tur i vildmarksbad - men hvordan er det egentligt at bade med en kollega? Mums eller weird?

08:55  

Kontant: Fødsel uden forsikring
Kontant: Fødsel uden forsikring En kvinde får akutte komplikationer under fødslen af sit første barn. Et livstruende blodtab får lægerne til at fjerne hendes livmoder. Hun er en af de mange kvinder, der hvert år forgæves søger hjælp og erstatning fra deres forsikringsselskab efter en voldsom fødselsskade. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor branchen fortsat afviser kvinder, der har fået mén efter en dramatisk fødsel. www.dr.dk/kontant

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken?

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (28)
Sarah og And (28)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:45  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (23)
Hey Duggee (23)

07:35  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (25)
Vidundervovsen Vaffel (25)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (3)
Det store Ramasjang Mysterie (3) My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:35  

Team Bachstad i Caribien (3:7)
Team Bachstad i Caribien (3:7) Norsk rejseserie fra 2019. (Team Bachstad i Karibia) Team Bachstad er snart halvvejs på rejsen til St. Croix, øen, som engang var en dansk-norsk koloni. De besøger Dominica og forsøger at forstå det britiske boldspil cricket, før de bader i champagne og opsøger øens oprindelige befolkning. Derfra går turen til franske Guadeloupe, som bidrager med rækkeviddeangst og karneval.

10:15  

Drømmehuset (4:5)
Drømmehuset (4:5) Norsk livsstilsserie. Brita og Vetle er begge lidenskabeligt optaget af design og arkitektur, og nu vil de i gang med at bygge et hus, der er helt anderledes end alle andre fjeldhytter.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (4:25)
Antikkrejlerne XXV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

09:09  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

09:10  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

09:25  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:35  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:59  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at bæveren kan fælde træer med sine fortænder? Ta´ med Lille Nørd på bæverjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at bygge en rigtig bæverdæmning.

11:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

11:30  

Skæg med bogstaver - Y
Skæg med bogstaver - Y Afsnit Y I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Y, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i noget ymer i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Y.

11:50  

Vilde venner II (9)
Vilde venner II (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg for at undersøge og kastrere en hjemløs ged, og der skal bygges huler til små egernunger. Og så skal Vilde Venner redde en svane, der har forvildet sig ind i en boligblok.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Men først......
Bonderøven 2020 - Men først...... Der skal rug i jorden på Kastanjegården. Først skal såsæden renses og træhjulet til såmaskinen fikses. Men inden da skal jernringen til træhjulet lige rettes op, for den er skæv... og akslen på valsen skal også rettes, for den er ligeså skæv. Men SÅ kan rugen komme i jorden - altså når hønsene er lukket ind...

12:45  

Nak & Æd - en pigrokke i Florida (5:10)
Nak & Æd - en pigrokke i Florida (5:10) Sæson 5 (2014). Jørgen og Nikolai er draget til Florida i USA. Her skal de prøve kræfter med en af havets mere ubeskrevne delikatesser - pigrokken. Men stærk strøm kan gøre fiskeriet vanskeligt. Så vil det mon lykkes Jørgen og Nikolaj at sætte tænderne i en pigrokke, eller skal Nikolaj kaste sine kulinariske evner på alternativet, som denne gang er en amerikansk pungrotte. www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gnag 02.03.2015

13:30  

Jagten på Elefantordenen (3:4)
Jagten på Elefantordenen (3:4) Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Vil det lykkes for Jan og Morten at bringe nogle af de kostbare Elefantordener hjem til Danmark? I Etiopien leder de efter den Elefantorden som nu afdøde kejser Haile Selassie modtog af kong Frederik 9. under statsbesøg i Danmark. Da den gamle kejser blev styrtet under den etiopiske revolution, forsvandt også hans Elefantordenen, som aldrig er leveret tilbage til Kongehuset. Nu føret sporet Jan og Morten ud til rasta-folk, der dyrker Haile Selassie som en gud. Mon de ved, hvor kejserens Elefantorden måske er gemt?

14:00  

Hammerslag 2015 (4)
Hammerslag 2015 (4) Hammerslag er taget til det Nordøstlige Sjælland. Vi starter aftenen i Helsingør, hvor mæglerne skal gætte pris på en lejlighed tegnet af den danske stjernearkitekt, Jørn Utzon. Næste stop er i Ålsgårde. Her skal prisen på et rækkehus fra 2007 gættes. Aftenens udsendelse slutter i Farum i et hus fra 1962 - men hvad er prisen? Vært: Christian Degn Sendt første gang 24.03.15

14:45  

Kender du typen? 2017 (9)
Kender du typen? 2017 (9) Hjemme hos aftenens kendte hovedperson må man gerne ryge cigarer - og så har vedkommende både trendy honning fra bybier og politisk ukorrekt foie gras i sit køleskab. Hvem er det, der bor i andelslejligheden på Vesterbro i København? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER
Luk op Luk i - DUKKER OG DINOER Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.

12:30  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:45  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste semifinale skal hvirvelvindene fra Team Tornado køre imod de toptunede Formel 1-drenge. Der er smæk på, når de to hold kører ned ad Striben, ud på specialbanen i en skatepark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Ringen. Hvilket hold er bedst og vinder den sidste plads i årets finale?

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:20  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

13:30  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1) Superhelten Sprinter går i hele to fælder - den ene sat af skurken Cleopatra og den anden af DiktaThor. Det ser sort ud for Sprinter, men måske kan han udnytte skurkenes diskussioner om hvem, der fangede ham først, til selv at slippe fri?

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

13:55  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (13)
Onkel Rejes sørøvershow II (13) Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:40  

Kika og Bob (5)
Kika og Bob (5) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown (6)
Fader Brown (6) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. To nonner dør under mystiske omstændigheder. Fader Brown efterforsker sagen med hjælp fra den unge nonne Boniface, en ivrig fan af detektivromaner.

16:25  

Fader Brown (7)
Fader Brown (7) Engelsk krimiserie fra 2013. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En ung pige formodes at være blevet udsat for radioaktivitet. Det skaber frygt i landsbyen, og da hun forsvinder, er det op til fader Brown at finde ud af, hvor hun er blevet af.

17:15  

Jordemoderen VII (2:10)
Jordemoderen VII (2:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Thorvaldsens Museum
Historiequizzen: Thorvaldsens Museum Historiequizzen er taget til Slotsholmen midt i København, hvor den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen har sit helt eget kombinerede museum og mausoleum. Her vil Adrian Hughes teste deltagernes viden om marmor, tobak og ikke mindst Thorvaldsens hårpragt. Aftenens deltagere er Trine Halle, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester
Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester Flora vil gerne finde en kæreste. Men da Karla hjælper hende, sker der noget uventet.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Redningsridderne - Vovserne redder en turnering + Vovserne redder drageungerne.

16:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Raymond får nye superkræfter og melder sig til tvekamp mod den livsfarlige Knuseren. Ildar og Kine prøverr at stoppe ham - hans kræfter er måske ikke så ægte...

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Samuel og hans bamse Hvide spillede håndbold, da Hvide lige pludselig faldt om. Samuel ringer til Bamselægen med det samme og med lynets hast, er Bamselægen Sandra og Portør Ole på ulykkesstedet. Hvide får hjertestop, og Portør Ole må skynde sig at finde en hjertestarter. Der skal handles hurtigt og præcist. Får de mon liv i Hvide igen?

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

17:47  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12)
Antikduellen (1:12) Antikduellanterne Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen i Odense. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Anne Mette Jensen, der sælger retro og industrielt interiør i butikken Habengut i Silkeborg, og Bettina Pedersen, der kommer fra Odense, hvor hun har retrobutikken SeChloe. Og i dag jagter de skatte i Odense og omegn.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 Der kommer vind i sejlene og ild i fodbolden, når vi igen blænder op for Alle mod 1. Der er fart over feltet, når vi skal lave et eksperiment med en lynhurtig fjernstyret racerbil i Den Blå Planet, og så kommer Stephania på udebane, når hun skal gætte bornholmske ord i Ekkodalen. Rasmus Brohave og Jannik Skov lægger vejen forbi studiet og bliver udfordret i en ganske særlig ballonleg.

DR2

18:15  

Jødernes flugt - Vidnernes historie
Jødernes flugt - Vidnernes historie Dansk dokumentar fra 2013 I oktober 1943 lykkedes det for over 7000 danske jøder at flygte over Øresund til Sverige og dermed undgå at blive arresteret af Gestapo og deporteret til koncentrationslejren Theresienstadt. Nu fortæller de overlevende danskere, hvis liv for altid blev forandret, om de dramatiske begivenheder, de smertelige tab og den uendelige lettelse ved ankomsten til friheden i det neutrale Sverige. Instruktion: Jonatan Jerichow & Carl Otto Dethlefsen

19:15  

Husker du - Highlights fra 1960'erne
Husker du - Highlights fra 1960'erne "De glade tressere". Husker du musikken, dansene og den unge generation, som får tid og penge til at være forbrugere af de nye toner - iført maxifrakker og beatleshår. Sendt første gang 14.12.05

20:00  

The Gentlemen
The Gentlemen Britisk actionkomedie fra 2019. Narkokongen Micky overvejer at sælge sit marihuanaimperium, der nyder godt af en solid aftale med den britiske adel. Så snart rygtet spredes, står gangsterne i kø for at overtage den lukrative forretning. Nu starter en lavine af bestikkelse, afpresning og dobbeltspil i forsøget på at sætte sig på tronen. Medvirkende: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Colin Farrell, Hugh Grant m.fl. Instruktion: Guy Ritchie.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr vil have en koala som kæledyr og bruger en spilledåse for at holde den vågen! Da Jia ikke vil indrømme, at hun er træt, lærer hun for egen regning, at man er nødt til at tage sig af sig selv for at kunne udrette sine opgaver.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (7)
Svampebob Firkant VIII (7)

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Ballerina
Ballerina Félicia har en drøm om at danse ballet. Men det er ikke let for en forældreløs pige at komme ind på den berømte balletskole i Paris, så Félicia må stjæle en anden piges identitet for at nå sin drøm.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Mechanic Resurrection
Mechanic Resurrection Amerikansk action-thriller fra 2016. Lejemorderen Arthur Bishop har trukket sig tilbage fra branchen ved at iscenesætte sin egen død. De sidste år har han levet et stille og anonymt liv på sin båd i Rio. Men hans blodige fortid indhenter ham, og han bliver tvunget til at begå tre mord, der skal ligne en ulykke. Ellers vil hans ærkefjende dræbe den kvinde, han elsker. Medvirkende: Jason Statham, Sam Hazeldine, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, m. fl. Instruktion: Dennis Gansel.

23:05  

Mile 22
Mile 22 Amerikansk actionthriller fra 2018. Et hold jægersoldater skal transportere en fremmed agent fra den amerikanske ambassade i et sydøstasiatisk land til en flyveplads, hvorfra han skal fragtes ud af landet. Køreturen bliver et hæsblæsende og højeksplosivt kapløb med tiden, mens byens militær, politi og gadebander nærmer sig for at slå kløerne i agenten. Medvirkende: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais m.fl. Instruktion: Peter Berg.

23:05  

Get Out
Get Out Amerikansk gyser fra 2017. Chris og Rose har nået det stadie i deres forhold, hvor det er på tide at hilse på svigerforældrene, så Rose inviterer Chris på weekend hos sine forældre. Roses familie er ekstremt imødekommende, og i starten læser Chris det som et nervøst forsøg på at tackle, at deres datter har fået en sort kæreste. Men efterhånden som weekenden skrider frem, bliver familiens opførsel mere og mere bizar... Medvirkende: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Catherine Keener m.fl. Instruktion: Jordan Peele.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Das Boot (1:8)
Das Boot (1:8) Tysk krigsdramaserie fra 2018. I 1942 gøres den spritnye tyske ubåd U-612 klar til at drage i krig. Under ledelse af den unge kaptajn Klaus Hoffmann kastes den uerfarne ubådsbesætning ud i en livsfarlig hemmelig mission. Samtidig begynder den nye oversætter Simone Strasser at arbejde på ubådens base i det besatte Frankrig.

23:15  

Das Boot (2:8)
Das Boot (2:8) Tysk krigsdramaserie fra 2018. Hoffman insisterer på, at hans mandskab har brug for mere træning - trods mandskabets ønske om at drage i krig med det samme. I La Rochelle forsøger Simone at stykke den forrige aftens begivenheder sammen.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:45  

Beck: På tynd is
Beck: På tynd is Svensk krimi fra 2018. (Beck - Den tunna isen) Den afholdte træner for ishockeyklubbens juniorer findes knivmyrdet. Har mordet noget at gøre med hans sideprojekt - at lære unge flygtninge at stå på skøjter? Et virke, som langt fra alle i den lille forstad sætter pris på. Det bliver en sag for Martin Beck, der netop er vendt tilbage til politiet i en højere stilling.

02:25  

Mord med dr. Blake V (7:8)
Mord med dr. Blake V (7:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake efterforsker mordet på en landmand og et mystisk tilfælde af ildspåsættelse, samtidigt med at hans forhold til Jean bliver sat under pres.

03:20  

Mord med dr. Blake V (8:8)
Mord med dr. Blake V (8:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En politimands død falder sammen med at en gammel fjende dukker op. Fortiden haler ind på Blake, som må forene den med sin nutid.

DR2

00:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

00:15  

Muldvarpen (1:3) - Undercover i Nordkorea
Muldvarpen (1:3) - Undercover i Nordkorea Metamfetamin og krydsermissiler. Historien om en dansk førtidspensioneret kok, der som en anden muldvarp infiltrerer et af verdens mest brutale diktaturer og dokumenterer alt med kamera. Styret af dokumentaristen Mads Brügger hvirvles Muldvarpen ind i hemmelige planer om oliesmugling, narkotika og højteknologiske våbensystemer. Efter ti års undercover operation kan verden nu for første gang på tv se hvordan det nordkoreanske regime aktivt forsøger at bryde FNs hårde sanktioner mod landet. Begivenhederne tager for alvor fart, da Muldvarpen møder en mand der tilbyder, at Nordkorea kan producere både narko og våben til risikovillige investorer.

01:05  

Muldvarpen (2:3) - Undercover i Nordkorea
Muldvarpen (2:3) - Undercover i Nordkorea Den underjordiske våbenfabrik. Muldvarpen og den falske forretningsmand Mr. James involveres dybere og dybere i forretninger med nordkoreanske våbenhandlere og embedsmænd. Efter en opsigtsvækkende rejse til Nordkorea kommer makkerparret til Uganda, hvor der lægges planer om at lave en hemmelig, underjordisk våben- og narkofabrik. I mellemtiden har andre af Nordkoreas venner udviklet en plan for en millionhandel mellem Nordkorea, Mr. James og en jordansk oliehandler.

02:00  

Muldvarpen (3:3) - Undercover i Nordkorea
Muldvarpen (3:3) - Undercover i Nordkorea Københavneraftalen. I København lukker muldvarpen og den falske forretningsmand Mr. James en aftale med nordkoreanerne om våben, olie og millioner af dollars. Og turen går derefter til Cambodia, hvor de sanktionsramte nordkoreanerne præsenterer de nyeste våben på lagerhylderne. Men sandet i timeglasset er ved at løbe ud. Tiden er kommet, hvor muldvarpen må løfte sløret for sin egentlige mission, nemlig at afsløre Nordkoreas sanktionsbrud.

02:35  

Milliard-maleriet i soveværelset
Milliard-maleriet i soveværelset Amerikansk dokumentar fra 2022. (The Thief Collector) I 1985 forsvinder maleriet 'Woman-Ochre' af Willem de Kooning fra the University of Arizona Museum of Art. Værdi: 160 millioner dollars. Nogen har skåret maleriet ud af rammen og er gået med det. I 2017 bliver det fundet bag soveværelsesdøren i et dødsbo. Men hvordan er det havnet i Jerry og Rita Alters hus i New Mexico? Har et tilsyneladende stille par formået at begå ét af århundredets største kunsttyverier? I givet fald: hvorfor?

02:55  

Sorry We Missed You
Sorry We Missed You Britisk drama fra 2019. Efter finanskrisen kæmper Ricky og Abby Turner for at forsørge familien i Newcastle. Abby er ansat i hjemmeplejen, og Ricky bliver pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn, men med honorar per leveret pakke. Men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, ramler det hele. Medvirkende: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone m.fl. Instruktion: Ken Loach.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GEDVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001035638